С водосвет и гайда откриха учебната година в Спортното

Хасково

Учебната година в хасковското Спортно училище „Стефан Караджа“ беше официално открита тази сутрин.

По традиция отец Никола отслужи водосвет за здраве и благоденствие. С изпълнения на гайда се представи Пламен Стоянов, а Анастасия Пилева поздрави всички с народна песен.

Спортно

Директорът Силвия Тенчева пожела на учениците много успехи, а на учителите и треньорите борбен дух. Тя отчете много успехи на спортистите през последните 3 г., което нарежда училището сред първите три в страната. Сред официалните гости, които поздравиха ученици и преподаватели бе областният управител Станислав Дечев.

Годината в Спортното започват общо 220 ученици, сред които са и новоприетите в 5 и 6 клас.

2 коментара

  • Баш е за спортното облъстния Стъню така наречен „умния“. Кусур да не си покаже омачкания и омърлян костюм. То е резил да го гледаш тва училище, не да му откриваш учебна година. Едва се крепи благодарение на безплатната храна и транспорт , който осигурява на децата. Социално слаби м…ли от селата му връзват паралелките

  • На церемонията присъстваха 50 ученика 15 учители и 15 родители! СРАМОТА! Докарахте Училището за посмешище на целия град.

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.