Спорт

Васил Ривов вече е с 1 дан черен пояс

В черноморския курорт Кранево се проведе ежегодният летен лагер на Българска Национална Федерация по олимпийско Карате.

В програмата на лагера бе включена и подготовка на националния отбор по Карате за мъже и жени за предстоящото от 5-11 ноември в испанската столица Мадрид Световно първенство. От хасковския Карате клуб „Аида Вадо-рю“ се подготвяше и каратеката Васил Ривов.

Карате

На лагера по традиция се провеждат и редица семинари и изпити като един от тях бе изпит за майсторска степен ДАН (черен пояс). Пред авторитетната комисия на Българска Национална федерация Карате да защити черен пояс се яви и Васил Ривов. Той положи успешно изпита и защити 1 ДАН – черен пояс. Неговият треньор и баща инж. Георги Ривов повиши своята майсторска степен на 5 ДАН – черен пояс.

До Световното първенство на Васко му предстои участие в поредица от турнири, като първият от тях ще е тази събота и неделя в Будапеща, Унгария.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button