Хасково

Велосипедистът, блъснал дядото на пешеходна пътека, карал с 1.39 промила алкохол

58-годишният велосипедист, който вчера удари на пешеходна пътека на хасковския булевард „Съединение“ 79-годишен мъж, карал с 1.39 промила алкохол в кръвта, съобщават от пресцентъра на полицията.

Колелото е с монтиран електрически мотор. Веднага след инцидента дядото беше откаран в хасковската болница с опасност за живота, а колоездачът – задържан до 24 часа.

Възрастният мъж е настанен в Неврохирургично отделение с контузия на мозъка. От болницата съобщиха за Haskovo.info, че все още има опасност за живота на пострадалия. Той е в съзнание, контактен, няма парализи и остава под активно наблюдение. Засега не се планира операция.

Катастрофа

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Стойчо Тилев
Стойчо Тилев
05.09.2018 13:42 13:42

Аз като стар адвокат с повече от 1.1 промила не се качвам на колага.

Петър Москов
Петър Москов
05.09.2018 19:57 19:57

А някой заинтересувал ли се е за състоянието на велосипедиста – в момента е в Ортопедично отделение с фрактура на колянна става

Back to top button