Хасково

Арестуваха 20-годишен за серия кражби в Хасково

20 годишен хасковлия е задържан за серия извършени кражби в областния град, съобщават от полицията.

52-годишен мъж е сигнализирал, че през комарник е проникнато в апартамента му и е извършена кражба на пари, сребърни накити и ръчни часовници. След получени още три сигнала от граждани е установено, че по сходен начин е проникнато и в други жилища, като са откраднати мобилни телефони, пари, дамска чанта, дебитна и кредитна карта и лични документи.

34 годишен мъж от Тополовград пък е задържан до 24 часа по сигнал от 72-годишна жена за проникване в домът й. В жилището е проникнато през отворен прозорец на първия етаж. При огледа не са установени липсващи предмети и вещи.

В свиленградската полиция е получен сигнал, че на паркиран лек автомобил „Нисан“, собственост на 56-годишен от Димитровград, неизвестен извършител е счупил предното панорамно стъкло. От автомобила няма извършена кражба.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button