Регион

Уволниха полицай заради катастрофата с бащата на президента

Младши автоконтрольор Митко Станков е уволнен заради катастрофата с бащата на президента Румен Радев – Георги Радев. Други четирима полицаи са наказани, съобщава „Сакар нюз“.

Haskovo.info припомня, че на 17 август Мерцедесът на Радев и триколката със Стефан Тодоров се удариха на кръгово кръстовище в Харманли. При инцидента няма пострадали, а Тодоров беше глобен.

За инцидента се разбра дни по-късно, а от МВР и прокуратурата назначиха проверки. Когато се очакваше да бъдат обявени резултатите от проверката на МВР министър Валентин Радев подаде оставка с още двама свои колеги след жестоката катастрофа край Своге. Премиерът Бойко Борисов заяви, че оставката на Радев е и заради действията на полицията при инцидента в Харманли.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
06.09.2018 10:54 10:54

За един малък инцидент толкова разследване, а за убитите хора по пътищата нищо… Ако не беше баща на гн президента… Дори нямаше да се разчуе за тази злополука

007
007
06.09.2018 12:07 12:07

Колко по тежки птп само двустранен протокол и готово. Но нали е бащата на президента голям проблем!!!

009
009
06.09.2018 13:26 13:26

Защото не е от педалите от герб,долните мишки които грабят държавата и сега със тази новина отново замазват очите на хората

Зорко
Зорко
06.09.2018 18:45 18:45

Прави ми впечатление, че народът тотално е изперкал, издребнял, с елементарно мислене, и от нищото започва да прави НЕЩО. С всеки може да се случи, независимо от коя партия е, и какъв е. Ама сега, видите ли, защото бил бащата на президента, много се разду тоя балон. По-добре да бяха го отразили веднага този „инцидент“, сега нямаше да бъде във фокуса на прожекторите. Може би там е грешката. Хората станаха чувствителни и всяко нещо им прави впечатление. Навярно и на този възрастен човек в момента не му е лесно. Нека се фокусираме към големите неща, които се случват у нас и по света. Стига сме издребнявали толкова !

Анонимен
Анонимен
06.09.2018 19:35 19:35

Поредният начин да се измести фокусът от истински важните теми.

Back to top button