Гонят бившия главен архитект от общинското жилище, Панайотова обжалва уволнението си

Хасково

Кметът Добри Беливанов е издал заповед за освобождаване на общинското жилище, в което е настанена бившият главен архитект на Хасково Деляна Панайотова, съобщиха за Haskovo.info от общината.

Заповедта е издадена през август, но все още не е получена от Панайотова, която е отсъствала от града. Припомняме, че тя беше дисциплинарно уволнена със заповед от 20 юли.

Панайотова коментира пред Haskovo.info, че заповедта за освобождаване на общинското жилище е резонна и тя вече е в процес на преместване. Бившият главен архитект съобщи, че вече е подала жалба в съда срещу уволнението си от общината.

3 коментара

  • Засрамете се, служители на община Хасково! При толкова нуждаещи се от общинско жилище бедни хора, главния архитект с голямата заплата и други доходи настанен в такова. Докога няма да сме хора. Сигурно има и много други такива на които не се полага ама живеят там. Отвратена съм! Толкова сте жалки, алчни…

  • Ами да отиде да живее при баща си Докато да я доведът от София от 100 реки вода докараха сега да си ходи в Софиятаи там да ГЕРБЕРУВА

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.