Хасково

Гонят бившия главен архитект от общинското жилище, Панайотова обжалва уволнението си

Кметът Добри Беливанов е издал заповед за освобождаване на общинското жилище, в което е настанена бившият главен архитект на Хасково Деляна Панайотова, съобщиха за Haskovo.info от общината.

Заповедта е издадена през август, но все още не е получена от Панайотова, която е отсъствала от града. Припомняме, че тя беше дисциплинарно уволнена със заповед от 20 юли.

Панайотова коментира пред Haskovo.info, че заповедта за освобождаване на общинското жилище е резонна и тя вече е в процес на преместване. Бившият главен архитект съобщи, че вече е подала жалба в съда срещу уволнението си от общината.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Мария
Мария
06.09.2018 12:30 12:30

Засрамете се, служители на община Хасково! При толкова нуждаещи се от общинско жилище бедни хора, главния архитект с голямата заплата и други доходи настанен в такова. Докога няма да сме хора. Сигурно има и много други такива на които не се полага ама живеят там. Отвратена съм! Толкова сте жалки, алчни…

делчо дърводелеца
делчо дърводелеца
06.09.2018 15:56 15:56

Ами да отиде да живее при баща си Докато да я доведът от София от 100 реки вода докараха сега да си ходи в Софиятаи там да ГЕРБЕРУВА

Версачи
Версачи
07.09.2018 9:01 9:01

Мнуго е кръсива . Ша са жениа на неа !

Back to top button