Любопитно

Младите актьори от Хасково и Крефелд обраха овациите с „Happyland“

Актьорите от школата на Румяна Георгиева при Младежкия център и връстниците им от Крефелд, Германия изнесоха тази вечер модерният си съвместен спектакъл „Happyland“.

Представлението е в празничната програма за Дните на Хасково, а в публиката в театър „Иван Димов“ бе и кметът Добри Беливанов. За трета година хасковските и германските младежи работят заедно.

Театър

Сега всяка група беше подготвила по 7 етюда, които показват, че в нашето съвремие не всичко е щастие, а има много проблеми – от несподелената любов до надигащия се нацизъм в Европа.

Театър

Хасковските актьори са: Калина Спасова, Теодора Николова, Адриана Андреева, Йоана Колева, Наталия Виделова, Нели Делева, Димитър Димитров, Джеймс Владимиров, Тодор Костадинов, Александър Гочев, Тони Тотов и Анна Касабова, която вече е приета в НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“. На китара, пиано и с авторска музика се представи Николай Делчев.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button