Любопитно

Истерия по хасковски рапър на концерта на „Deep Zone Project“ и „Sevi“

Очаквано концертът на рок бандата „Sevi“ и „Deep Zone Project“ привлече младежката публика край сцената на площад „Свобода“.

Концертът е в празничната програма за Деня на Хасково. Първи се представиха рокаджиите, които споделиха, че се чувстват прекрасно да се завърнат в Хасково и анонсираха издаването на нов албум. След тях на сцената се качиха и „Deep Zone Project“, които също представиха парчета от новия си проект.

Концерт

Между двете групи имаше изненада за публиката. Със свои хип-хоп парчета се представи изгряващият рапър от Хасково Филип Филипов – Фипо. Младият изпълнител учи в ПГМЕТ „Стойчо и Кица Марчеви“ и се оказа, че има много фенове сред младежите, които пяха с него и го аплодираха бурно. След като слезе от сцената, като истинска звезда, Фипо беше заобиколен за снимки.

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Фипо
Фипо
08.09.2018 23:10 23:10

Жалко, че за да станеш „рапър“, трябва само да запишеш 2-3 ужасни по качество „песни“.

Back to top button