Хасково

Беливанов посрещна чужди делегации за празника

Кметът Добри Беливанов посрещна в общината чуждите официални делегации гости на града по повод празника на Хасково – 8 септември, съобщават от общината.

„Скъпи Добри, радвам се, че съм тук!“, така на чист български език поздрави кмета на френския град Шатион Мишел Етроа. Той подчерта, че преди дни в неговия град е гостувал хасковски хор, а сега той води в Хасково повече от 50 деца и млади хора. Според него контактите между младите хора ще допринесат за по-доброто общо бъдеще. Кметът на Шатион изказа удовлетворението си, че именно при посещението си в Хасково се е запознал и са започнали контакти с общини от други страни като Русия и Германия.

С приветствия към кмета и жителите на Хасково се обърнаха и представителите на Лестър (Великобритания), Шатура (Русия), Визеу (Португалия), Крефелд (Германия).

Всички делегации благодариха за топлия прием, отчетоха много доброто сътрудничество с Хасково. Те подариха сувенири на кмета, който също бе приготвил подаръци за тях – вино и сувенири.

В понеделник в общината ще бъде подписано споразумение за продължаване на договора за сътрудничество между Хасково и Лестър.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Браво
Браво
08.09.2018 16:16 16:16

Кмет та дрънка!Пожизнен!

любопитко
любопитко
09.09.2018 16:40 16:40

това платено ли е защото и при вас и при хасково нет е с едни и същи снимки и един и същ текст. ако е платено от общината моля да не го слагате в раздел новини а в рекламите. така подвеждате аудиторията. и даже май е незаконно.

Анонимен
Анонимен
10.09.2018 12:03 12:03

То вече навсякьде е еднакво.

Back to top button