Спорт

Липсата на разрешително от АПИ отменя кроса между Хасково и Димитровград

Липсата на документ от Агенция „Пътна инфраструктура“, разрешаващ преминаването на лекоатлети по пътя Хасково – Димитровград е причината да бъде отменен легоатлетическият крос „Ванко Дяков“, планиран за 9 септември, съобщават от общината.

Необходимите документи с искането за провеждането на кроса са подадени в АПИ, но до момента няма разрешение за провеждането му. По традиция всяка година в дните на Хасково десетки лекоатлети от цялата страна стартират от Димитровград и финишират в Хасково.

Изискването за првеждане на крос да има разрешение от АПИ е въведено от миналата година. Кметът Добри Беливанов коментира, че кросът ще се проведе на първата възможна дата, за която се получи разрешение от АПИ.

От Областно пътно управление съобщиха за Haskovo.info, че до края на работния ден вчера при тях не е постъпвало искане от общината за издаване на разрешително за кроса.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
007
007
08.09.2018 21:44 21:44

Пак гаф. Браво!!!

Анонимен
Анонимен
09.09.2018 7:52 7:52

Хахааа, като чета последното изречение, пак льжат. На тия льжата им е като Добър ден.

Анонимен
Анонимен
09.09.2018 11:47 11:47

Да чакаме ли нова дата или …… ?

Анонимен
Анонимен
10.09.2018 0:17 0:17
Отговор до  Анонимен

и аз се искам да знам ако има нова дата

Back to top button