От БСП се събраха край Братската могила за Девети септември

Хасково

Социалисти и антифашисти почетоха деветосептемврийските събития от 1944 г. в Хасково.

Те положиха цветя на Братската могила на Ямача, а слово държа лидерът на БСП в Хасково Антон Атанасов. До 12 септември 1944 г. Хасково дава 60 жертви преди да бъде сломена съпротивата в града.

Девети септември се отбелязва с различни прояви в много населени места на страната.

БСП

13 коментара

 • Уважаеми госпожи и господа, пардон, другарки и другари, честит празник и благодаря за пьлната и безрезервна подкрепа в сьвместното ни управление на Община Хасково! Ако не трябваше да се правя на демократ, аз сьщо щях да присьствам на поклонението.

 • как не ви е срам продажници мръсни да вървите под знамето на една деспотична престъпна държава която изби милиони свои граждани за да наложи ботуша на сталин . изроди. нямата сърца. вие сте кухи изроди безродници престъпници.

 • Всеки има право на убеждения било то леви или десни.Аз също симпатизирам на лявото, но докато върхушката им е червена буржоазия- т.е.червени капиталисти, то обикновения човек няма как да ги припознае. Няма кой истински да защитава техните права и интереси. Всеки независимо от коя партия е докопа ли се до властта започва да граби и набързо забравя предизборните си обещания. Вяра никому.

 • Липсват децата и внуците на Иван Араклията/партизанина крадец /който на 9 .9. 1944 завзе и после присвои еврейската къща на Соломон Барух Бенбасат на ул. Цар Освободител – и сега продължават тия кърлежи /комунисти/ да се облагодетелстват от политиката на правителството.

 • Изповядвам единний и светъл комунизъм,
  изправител на недъзите на обществото…

 • Малко са останали,като ги гледам докато слезнат до центъра половината ще свършат курса.По две кебапчета и догодина пак,аман от самунджии.

 • В Унгария или Чехия дали е така.?
  1956г Унгарските събития дето са мачкали хората с танковете, а пажката пролет през 68-ма?Дали тези хора от хубаво са се вдигнали? Не като нашите мастий още лижат г.. за на правешкия селянин

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.