Любопитно

Дискотека на открито и автородео в последния празничен ден

Програмата в последния ден от празничната програма за Деня на Хасково започва в 9:30 часа с тенис турнира на кортове „Хасково“.

В 10 часа на площад „Атлантически“ е събитието „Европа – култура и наследство“, а половин час по-късно в детския отдел на Регионална библиотека „Христо Смирненски“ се открива изложбата „Моето лято“. В 11 часа на площад „Свобода“ е концертът на клуб по спортни танци „Хасково“ и балет „Рона“.

От 17:30 часа в зала „Археология“ на Регионалния исторически музей ще се проведе дискусия за развитието и перспективите на хасковската крепост. Ще участва проф. Пламен Павлов.

Автородео ще се проведе от 18 часа на булевард „Съединение“ 98 до изхода за Харманли.

В 19 часа на площад „Свобода“ е концертът на група „Different Highway“. От 20 часа пред Младежкия център ще има дискотека на открито под мотото „40 г. дискотечна дейност в Хасково“. Дискотеката е с участието на DJ Балъка – Петко Василев, DJ Пешков – Петър Викторов, DJ Феликса – Наско Карашлиев, DJ KK – Краси Кетанов, DJ Живко Микс, Памела Калоянова от „Гласът на България“ и Теодор Стоянов от „Х Factor“.

Валя Балканска и 100 каба гайди за празника на Хасково (ПРОГРАМАТА)

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Мм
Мм
10.09.2018 17:25 17:25

Къде точно ще се намира

Back to top button