Регион

Арестуваха четирима с марихуана и метаамфетамин

Четирима са арестувани през почивните дни в региона за съхранение на дрога.

Димитровградските криминалисти са хванали трима мъже. Те са проверили 21-годишен хасковлия, 18-годишен от село Крум и мъж на 30 г., в които са открили съответно пликче с марихуана – 0,59 грама, таблетка метаамфетамин – 0,3 грама и 4,65 грама метаамфетамин под формата на бяло прахообразно вещество. В хасковската полиция също е бил доведен 20-годишен от село Колец, хванат с пликче канабис.

Цигари без бандерол пък са иззели полицаи от Димитровград. На 7 септември те са проверили жилище в село Странско, обитавано от 48-годишен мъж. В дома са открити 1173 къса безакцизни цигари.

В Хасково също са конфискувани 100 къса папироси без бандерол от жилище на улица „Каменна“ в града. В жилището е открита и марихуана с тегло 2 грама и 95 таблетки с лого, за които е стартирало бързо производство срещу 27-годишния им собственик.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
12.09.2018 10:36 10:36

пуснете ги незабавно. има още българи за унищожение. нали са прости и си траят

Back to top button