Регион

Трима са ранени при катастрофи в Хасковско

34-годишен мотоциклетист без книжка е катастрофирал на пътя между Минерални бани и Хасково, съобщават от полицията.

Мъжът от село Брястово е карал вчера Мотоциклет Хонда с несъобразена скорост и се е забил в канавка. Транспортиран е в хасковската болница с фрактура на лява лопатка и ключица, без опасност за живота.

18-годишен пешеходец е пострадал след инцидент. Вчера в 12:50 часа на улица „Г. М. Димитров“ в Харманли 29-годишен водач на лек автомобил Фолксваген е ударил внезапно навлезлия в платното пешеходец. От удара момчето е с охлузвания на лявата ръка и по главата.

Несъобразена скорост е довела до катастрофа вчера на 150 метра преди автомагистрала „Марица“. В 17:10 часа преди надлеза на магистралата с посока на движение Димитровград – село Добрич 76-годишна водачка на Ланчия е загубила управлението на ляв завой, излязла е от пътя и се е блъснала в насип. Жената е с комоцио, без опасност за живота.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button