Спорт

13 коли се разбиха в автородеото. Сред пилотите и пожарникар, гасил при атентат

13 коли стартираха в традиционното за празника на Хасково автородео.

Атракцията се организира от Иван Бакърджиев и хасковския автомобилен клуб, като бе открита от кмета Добри Беливанов. Сред пилотите, които стартираха имаше и от страната – двама лекари от Бърза помощ в Стара Загора и пожарникарят Радко Петров от Бургас, който през 2012 г. е гасил при атентата на летище „Сарафово“. Той заяви пред Haskovo.info, че досега е участвал в други автомобилни състезание, но не и в автородео.

Автородео
Радко Петров

Колите бяха разделени в два полуфинала, като за финала се класираха 6. За победителя бяха осигурени 120 кена с бира и 12 кг. луканка. Купи и награди имаше и за тези, заели второ и трето място. По време на родеото беше използвано водно оръдие.

Регламентът даде и втори шанс на отпадналите, сред които също беше излъчен първенец.

Бакърджиев се закани за състезанието, което ще е в изборната 2019 г. на колите да бъдат изписани имената на кандидат-кметовете.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button