Любопитно

Голям купон на откритата дискотека в Хасково, сред изненадите и Милко Калайджиев

Голям купон се заформи тази вечер на откритата дискотека пред Младежкия център в Хасково.

Това е последното събитие от празничната програма за Дните на Хасково и предложи много емоции. Партито е посветено на „40 г. дискотечна дейност в Хасково“ и събра фенове от няколко поколения.

Диско

Дискотеката е с участието на DJ Балъка – Петко Василев, DJ Пешков – Петър Викторов, DJ Феликса – Наско Карашлиев, DJ KK – Краси Кетанов, DJ Живко Микс, Памела Калоянова от „Гласът на България“ и Теодор Стоянов от „Х Factor“.

Диско

Имаше и изненади, като за шоуто пристигнаха диджеи от региона и страната. На една от масите бе и певецът Милко Калайджиев, който заяви пред Haskovo.info, че ще поздрави хасковлии с песен.

Диско

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
11.09.2018 8:55 8:55

Беше страхотно, даже това е най-хубавата проява от иначе тъпата общинска програма.

Некадърник
Некадърник
11.09.2018 10:42 10:42

Как може да не поканите Джото? Да ви мине с Голф-a дано, да му дишате прахта , когато ми е пускал техно по Метроном тези хора от снимките са се качвали на килима с асансьор. Хахаха, майтап да става, Милко е с най-готиния мустак.

Fen
Fen
11.09.2018 18:07 18:07

Kakav djoto be tozi neshtastni ipaliasho razvali zelia kupon bokluk i shipionin

Back to top button