Хасково

Д-р Ясен Янев пое Първа поликлиника

Д-р Ясен Янев пое управлението на Първа поликлиника в Хасково от понеделник. Той съобщи за Haskovo.info, че вече е вписан като управител в Търговския регистър.

Haskovo.info припомня, че преди около месец Хасковският административен съд остави без разглеждане оспорването на конкурса за управител на Първа поликлиника по жалба на втория кандидат д-р Франц Ваврек. Определението на ХАС пък подлежи на обжалване пред Върховния административен съд.

На юлската сесия хасковският общински съвет остави без уважение възражението на д-р Ваврек като неоснователно. Във възражението си той посочва нарушения по провеждане на конкурса.

Преди това на 29 юни общинският съвет одобри предложението на Комисията по конкурса, като определи за управител на лечебното заведение д-р Ясен Янев.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
11.09.2018 18:34 18:34

Голям праз !

Знаем го
Знаем го
11.09.2018 20:10 20:10

Крадец та дрънка.

яско-Хаяско
яско-Хаяско
11.09.2018 22:08 22:08

В haskovo.net трият коментарите, които дават точни определения за яско и неговата мисия в ДКЦ ХАСКОВО. Да видим дали ще успеете да достигнете нивото на haskovo.net.
Всички са запознати с крадеца яско е сътрудници.
Всяко нещо си има видов ден………

To Яската Ясен
To Яската Ясен
12.09.2018 3:53 3:53

Ама май не достигнал още до управител на всички болници. Затова пък ги е докарал до фалит. Нещо докторите на Първа поликлиника се заинатили, особено педиатрите. Толкова исках да ме прегледа това пазарджишко светило на мидицинътъ, ама нямало го ни вчера, ни днес, ни утре. Ясе, Ясе ами то всичко окрадоха бе, мурдар. Освен тухлите кое ти остана? Пък се чува, че още рушвети трябвало да дадеш. Струва ли си? Ами ако не си купиш сградата до август – ще духаш май и то леко северно.

хаяско
хаяско
12.09.2018 14:56 14:56
Отговор до  To Яската Ясен

кръшков здраво търка в нета.

Back to top button