Голяма авария заплашва с безводие половин Хасково

Хасково

За голяма авария на напорен водопровод съобщават от ВиК – Хасково.

Проблемът е в района на помпена станция „Радара“. Има опасност да бъде нарушено водоснабдяването в квартал „Република“, блоковете по булевард „Васил Левски“, блоковете по улица „Дунав“ до улица „Булаир“, част от централна градска част, кварталите „Изгрев“ и „Орфей“.

Засега не се посочва кога се очаква да бъде отстранена аварията.

7 коментара

  • Вземете направо я спете тази вода! Така или иначе не става за ползване по никакъв начин! Да се знае и да няма разправии с поддръжката. А и пак ще дават по телевизията за Хасково – първият град в страната без вода…

  • Най-хубавата новина – вестник „Хасковска маГАрица“ фалирал и спрял да излиза. Всички хасковски медии пишат едно и сьщо даже сьс запетайките. Ха, дано следващите фалирали да са на ЕСКОМ -а медиите. Комунягите най- сетне си вьрнаха любимия комунизьм с цензурата и Партията да казва кво да пише в медиите. Мрьсници, долни, отвратителни!

  • вие за 3 лева какво искате? уран ли да пречистват, аварии ли да оправят, борчовете на маалата ли да чистят?

  • Хасково инфоооо!!! Като качвате снимки си актуализирате информацията! Човекът от снимката не е сред живите! Накърняване паметта на хората!

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

loading...