Регион

Измамиха 3 жени с над 6000 лв. за ден

Три димитровградчанки са станали жертви на телефонни измами вчера, съобщават от полицията. И трите жени на възраст 76, 75 и 86 г. са били въведени в заблуждение по схемата „съдействие на полицията“.

Първата изхвърля през терасата на жилището си на улица „Чудомир“ 2600 лв. и 40 евро. Същата сума в лева е метнала през балкона на булевард „Раковски“ втората измамена жена, а третата – предала лично пред дома си в село Черногорово на мним полицай 800 лв., златен пръстен и обеца и 3 златни монети.

Полицаите съветват гражданите да не правят разплащания чрез трети лица. Няма вариант, при който полицията или друг държавен орган да иска от хората пари на ръка. Това е сигурен белег, че ще бъдат измамени. При всяко подобно обаждане, гражданите биха могли да се посъветват с полицейския си инспектор или на тел. 112.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
13.09.2018 11:40 11:40

Уникум.

Back to top button