Хасково

Кампанията #спасижоро става #жороспаси и вече помага

От днес кампанията #спасижоро, става #жороспаси! Защото от този момент Георги Христов и семейството му започват да помагат реално на хора, които се нуждаят от лечение.

По решение на инициаторите на кампанията и близките на Жоро Христов днес част от събраните средства бяха преведени на Борис Борисов. Младият мъж страда от асептична идиопатична остеонекроза на двете тазобедрени стави. Той се нуждае от ендопротезиране със скъпоструващи керамични протези. Те струват 13 000 лв., а гаранцията за неговото оздравяване е 100%.

Семейството на Жоро Христов преведе по сметката на Борис Борисов 13 000 лв., за да може 40-годишният мъж да бъде опериран и да заживее пълноценно със своето семейство.

Благодарим от цялото си сърце на всички дарители и на семейството на Жоро! Останалите средства от сметката на Жоро също ще бъдат дарени за спасението на още човешки животи. Ще Ви информираме за конкретните решения и за разходването на Вашите средства, скъпи приятели. Поклон пред Вас!

Помощ

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Учител
Учител
24.06.2016 18:48 18:48

Помогнете и на майстора със златни ръци и слепи очи Ивайло Пенев -33 год.,който прави макети на дървени къщички за да събере пари за операция за спасяването на единственото виждащо око. Дълбок поклон пред семейството на Жоро за решението,което са взели.

М. Иванова
М. Иванова
24.06.2016 19:00 19:00

Много..много благородно..респект..

Back to top button