Ударена кола и „паяк“ смущават шофьорите по хасковски булевард

Хасково

Читатели на Haskovo.info сигнализираха за катастрофа на хасковския булевард „Стефан Стамболов“ до сградата общинска полиция.

Малко преди кръстовището с улица „Цар Калоян“ под ъгъл е паркирана кола с разбит калник и фар. За колата е вързано въже, с което е теглена. От общинска полиция заявиха, че колата най-вероятно не е катастрофирала тук, като е паркирана на булеварда поне от сутринта.

На булеварда срещу ударената кола пък беше спрял „паякът“. Шофьори негодуваха от това спиране в близост до кръстовището, което според тях затруднява движението по натоварения булевард.

Булевард

Както Haskovo.info писа, на Транспортна комисия в общината беше решено да се забрани паркирането и спирането по булеварда. Ще има 6 места за общинска полиция, а спиране ще се разрешава непосредствено след тях, където има магазинчета.

ИЗПРАТИ НОВИНА

loading...

6 коментара

  • ама много сте смотани, катастрофата беше вчера вечерта, има я в бюлетина на МВР. колата е преместена там, за да не пречи на движението. Шофьорката- майка с дететнце, явно не е могла да я измести вчера сама

  • Паякът е там всеки ден… и не само той пречи на движението… Пречат на видимостта всички паркирани коли по булеварда, като се излиза от ул. „Цар Калоян“… Да не говорим, за постоянно спрените бусове на Общинска полиция на втора линия по булеварда, т.к. личните им автомобили са на първа линия…

  • Забраняваме спирането, но ще има 6 служебни места, а пред магазинчетата можело да се спира… ПЪЛЕН СМЯХ!

  • Тези( общинска полиция) за нищо не стават, те не знаят каква им и работата и задълженията, най- добре да ги закрият.

  • Тези от общинска
    полиция наистина не правят нищо само утежняват бюджета на общината. Беливанов не го интересува това, живурка си живота хасковлии да се спасяват както искат.

  • Тия от общинска с правомощия на кметове с шест парко места,да може те и родата да си спират безплатно в центъра,аман от хрантутници.

Вашият коментар

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.