Спорт

„Хасково“ засилва атаката с юноша на „Левски“. Нов апел за помощ към общината

Футболният „Хасково 1957“ се подсили в атака с юношата на „Левски“ Сонер Полат, обявиха от клуба.

От ръководството заявиха, че ще разчитат много на младите си футболисти, които са се представили много добре при последната победа в Асеновград от първенството в Трета лига. Селекцията е почти приключила, като е възможно да се вземе още един футболист, който е на проби в отбора.

Тази неделя от 17 часа „Хасково“ приема „Розова долина“ (Казанлък), като от клуба се готвят за здрав мач. Амбициите са за победа, като публиката отново е поканена да дойде на стадиона и да подкрепи отбора.

Президентът на клуба Дечо Корчев призна, че е водил поне 10 разговора с ръководството на АФК „Хасково“ за обединение на футбола в областния град. Въпреки че Станимир Стоилов бил съгласен, от АФК засега не желаели обединение, допълни Корчев. Той, спортният директор Димчо Марков и мениджърът Емил Ангелов за пореден път призоваха общината и бизнесът в Хасково да помогнат на клуба. Те посочиха, че тази година първенството в Трета лига е много силно, а досега Хасково е победил отбори с по-голям бюджет от нашия.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

9 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Гражданин от селски тип
Гражданин от селски тип
13.09.2018 17:12 17:12

Айде стига глупости, кой от къздето се откачи все за общината гледа да се закачи. Аз пък съм против от моите пари, с които могат да асфалтират пътя пред нас да дават за футбол! Ама супер съм против. На Левски и ЦСКА община София ли им дава пари , на Ботев Пловдив община пловдив ли дава пар. Ай сиктир дрази зрители. Почудят се за какво и пак общината да дава, да има един кмет да се развърти да ви тегли амйните. Той ви ги тегли де Иванов. Нали в А група бяхте да не би да даваше пари? Стегнете се и търсете бизнеса! Има яки бизнесмени 10-20 хиляди ги нямат за нищо. Толкова харчат за един малък банкат. Стига сте гледали общите пари. Събипа ми общината данък да бъде така добра да асфалтира, да ми оправи тротоара да ми е чисто…те футбол да спонсорирали. До вечра реваха баскетбола днес футбола утре ще са хендбала че и тениса може да циври за пари. Спрете се бе

Иван
Иван
13.09.2018 21:56 21:56

Ей, селски на Божинов как му плащат голяма заплата в А група като Враца няма и половината общински бюджет от нашия….аааа бе тарикат!

Анонимен
Анонимен
13.09.2018 21:00 21:00

Амииии,бай Добри да ви даде,бе! Нали преди плюеше, че не се давали пари за спорта достатьчно, хайде сега нали управлява- да ви даде.

Николай Колев
Николай Колев
13.09.2018 23:40 23:40

Никъв кур не става от хасковлий

John
John
14.09.2018 11:51 11:51

в края на 2011-та година държавния ТЕЦ Марица Изток 2 ЕАД придобива ПФК Берое, оттогава и всеки пенсионер в държавата плаща за издръжката на клуба!

девиза на клуба е: Няма мое, няма твое – пенсионери с 200 лева плащат за Берое!

Сос
Сос
15.09.2018 9:58 9:58

Мрънкате, а пореден нов и пак от друг град, вече станаха 16! Нямате пари, а екипировка на ветераните поръчвате хахахахх, несериозно е като капитана на отбора ви! Джимииии виж кои са ти шефове, Корчев и Манго

Един
Един
18.09.2018 9:14 9:14
Отговор до  Сос

Манго ама може да те купи и продаде нали , гладна въшко….. Продължавай от нищото нещо да правиш Баби , поздрави от София.. Мачкай.

Разбирач
Разбирач
16.09.2018 22:02 22:02

Ей цървулковци,миналата година защо не се обединихте,тогава бяхте много важни нали купувахте мачове за едно агне,Г.Извор после Стамболово,затова ли каните ,Чурката при вашите ветерани,да не забравите и Тубата,нали ви даде купата в тунела без другите отбори да разберат.Сега общината да даде пари,а вие да се изживявате като треньори,футболисти и и т.н.

Сос
Сос
19.09.2018 8:37 8:37

Сигурен съм, че може да ме купи и продаде. Поради тази причина да спре да мрънказа пари и Корчев да му спре заплатата, че там май болен здрав носи

Back to top button