Търсят фирма за снегопочистването на Хасково за 540 000 лв.

Хасково

Община Хасково обяви обществена поръчка за зимно поддържане и снегопочистване на общинските пътища и улиците в населените места.

Общата стойност на поръчката е 540 000 лв. без ДДС. Тя е разделена на три обособени позиции, като всяка е за 180 000 лв.

Първата обособена позиция е за снегопочистването на селата. Втората обхваща участък „А“, който включва кварталите: Орфей І, Орфей ІІ, Република, Изгрев, Възраждане, Дружба І, Дружба ІІ, Куба, Ручока, Градска градина, Бадема и Кенана (частично). Това са кварталите, намиращи се на север от река Хасковска с изключение на булевардите, попадащи в участъка и улиците в квартал Център и в Източна индустриална зона, които ще се снегопочистват и опесъчават от общинското предприятие „Екопрогрес“. Третата обособена позиция включва участък „Б“, в който са кварталите: Овчарски, Тракийски, Македонски, Хисаря, Младежки хълм, Воеводски, Училищни, Каменни и Болярово, които са на юг от река Хасковска.

Продължителността на обществената поръчка е до 31 май 2019 г. Офертите на кандидатите ще бъдат отворени на 18 октомври.

Haskovo.info припомня, че снегопочистването през последната зима извършваше фирма „Ата строй“, а цената отново беше 540 000 лв.

loading...

Един коментар по “Търсят фирма за снегопочистването на Хасково за 540 000 лв.

Вашият коментар

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.