Хасково

Търсят фирма за снегопочистването на Хасково за 540 000 лв.

Община Хасково обяви обществена поръчка за зимно поддържане и снегопочистване на общинските пътища и улиците в населените места.

Общата стойност на поръчката е 540 000 лв. без ДДС. Тя е разделена на три обособени позиции, като всяка е за 180 000 лв.

Първата обособена позиция е за снегопочистването на селата. Втората обхваща участък „А“, който включва кварталите: Орфей І, Орфей ІІ, Република, Изгрев, Възраждане, Дружба І, Дружба ІІ, Куба, Ручока, Градска градина, Бадема и Кенана (частично). Това са кварталите, намиращи се на север от река Хасковска с изключение на булевардите, попадащи в участъка и улиците в квартал Център и в Източна индустриална зона, които ще се снегопочистват и опесъчават от общинското предприятие „Екопрогрес“. Третата обособена позиция включва участък „Б“, в който са кварталите: Овчарски, Тракийски, Македонски, Хисаря, Младежки хълм, Воеводски, Училищни, Каменни и Болярово, които са на юг от река Хасковска.

Продължителността на обществената поръчка е до 31 май 2019 г. Офертите на кандидатите ще бъдат отворени на 18 октомври.

Haskovo.info припомня, че снегопочистването през последната зима извършваше фирма „Ата строй“, а цената отново беше 540 000 лв.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Васил
Васил
14.09.2018 17:40 17:40

То е ясно защо ще обявят обществена поръчка

Back to top button