Хасково

Свободни места за учители, търсят монтажници и птицевъди

Свободни места за учители са обявени в Хасковска област дни преди откриването на новата учебна година, сочи справката в Агенцията по заетостта.

Както Haskovo.info писа, от Регионалното управление на образованието успокоиха, че криза за учители няма да има. За свободните места има достатъчно кандидати и те ще бъдат заети.

В същото време сред новите вакантни места са за 7 птицевъди в Хасково. В Димитровград пък се търсят още 20 монтажници за сглобяване на кабелни автомобилни инсталации. В областния град се търсят още продавачи, а в Любимец – берачи на грозде.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Някой
Някой
16.09.2018 9:44 9:44

Всяка неделя гледам това „коте“ с черната коса. Още ли не си е намерила работа? Имам много добра оферта за нея и предложение, но не знам как да се свържа с нея. Работа на бюро, от 08,30 до 16:30ч, събота и неделя се почива. Заплата – 1500лв.

Анонимен
Анонимен
16.09.2018 12:38 12:38
Отговор до  Някой

Ако изкара голям диференциал да не се откажеш

Back to top button