Десетки деца показаха умения на кортовете в Хасково

Спорт

Около 50 деца от региона се включиха във финалния етап от програмата на Министерството на младежта и спорта „Тенисът – спорт за всички“, съобщават от клуб „Хасково 2015“.

На клубните кортове младите таланти от Хасково, Харманли, Свиленград, Нова Загора и Стара Загора показаха какво са научили в рамките на програмата. Децата бяха разпределени в групи и по време на организираните различни игри и състезания демонстрираха придобитите умения. Младите тенисисти бяха наградени с грамоти и тениски. Двама от участниците бяха отличени и с награди за честна игра.

Тенис

В рамките на инициативата деца от 6 до 12 години получиват безплатни уроци от специалисти. Програмата предвижда всяко от тях да проведе 24 тренировки. В двата хасковски клуба обучение пренинаха около 40 деца.

loading...

Вашият коментар

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.