Спорт

Хасково с класическа победа срещу „Розова долина“, голмайсторът се контузи

Футболистите на „Хасково 1957“ записаха поредна страхотна победа в шестия кръг на Трета лига като домакини на „Розова долина“ (Казанлък) с 3:0. Срещата започна с минута мълчание в памет на загиналите при катастрофа четирима футболисти на Павликени.

Хасковлии поведоха още в 5-ата минута с гол на острието Андрей Атанасов. В 34-ата минута гостите останаха с човек по-малко, след червен картон за играч на Казанлък заради груб фал. В края на полувремето се контузи голмайсторът Атанасов, който не можа да доиграе мача. Предстоят прегледи в Пловдив, като засега се очаква нападателят да не играе 1 – 2 седмици.

Мач

През второто полувреме момчетата на треньора Емил Ангелов продължиха да държат мача под контрол, като в края на два пъти се разписа Ерай Салиф. Първият гол дойде от дузпа, а при втория Салиф се откъсна сам срещу вратаря и не сбърка.

Мач

Така Хасково събра актив от 10 т. и се изкачи до осмото място във временното класиране, като е с равни точки с Димитровград, но с малко по-лоша голова разлика. Димитровградчани биха като домакини вчера „Левски“ (Карлово) с 3:0, а Свиленград падна в Карнобат с 0:2.

Мач

В следващия кръг на 22 септември хасковлии гостуват в Садово, а Свиленград приема в местното дерби Димитровград.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
16.09.2018 23:27 23:27

Bravo momcheta

Марса 93
Марса 93
16.09.2018 23:33 23:33

след 2 години – три отбора във В група: Хасково 1957; АФК Хасково и Марса 93

Back to top button