Предлагат за награда районния прокурор на Харманли

Регион

Инспекторатът към Висшия съдебен съвет предлага районния прокурор на Харманли Маргарит Стоилов за поощрение с отличие – „личен почетен знак втора степен – сребърен“ и с парична награда в размер на основното му месечно възнаграждение.

Комплексната планова проверка на дейността на Районна прокуратура – Харманли за периода 1 януари 2016 г. – 31 декември 2017 г., извършена от инспектор Любка Кабзималска, констатира, че независимо от кадровия проблем, свързан с текучеството на магистратите и високата им натовареност, в прокуратурата е създадена много добра организация на административната дейност в проверявания период, посочват от Инспектората.

Районният прокурор Маргарит Стоилов участва активно в същинската прокурорска работа, като успоредно с това се справя безупречно и със задълженията си като административен ръководител. Затова Инспекторатът към ВСС е решил да предложи на окръжния прокурор на Хасково Иван Стоянов да внесе предложение до Прокурорската колегия на ВСС за поощрение на Маргарит Стоилов.

Един коментар по “Предлагат за награда районния прокурор на Харманли

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.