Любопитно

Децата от бившето Защитено жилище с почивка в планината

10-те деца от Центъра за настаняване от семеен тип за деца без увреждания, бившето Защитеното жилище се завърнаха от почивка в планината, осигурена от община Хасково, съобщават от кметството.

Децата бяха на почивка в базата на общината в „Петрово бърдо“. Те изказват благодарност към кмета Добри Беливанов, към управителя на общинското предприятие „Спорт и отдих“ Янка Ванева и управителя на почвината станция Диян Димов. По думите им това са хората, които са направили почивката им незабравима и са откликвали на всяко тяхно желание. Освен много забавлениия децата са се включили в приготвянето на храна и по собствена инициатива са решили да почистят района около лагера.

Деца

Нашите деца никога не са били на почивка, на лагер. Това беше изключително преживяване за тях, коментира управителят на центъра Андреана Бъчварова.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button