Търсят фирма за ремонт на пропадащата ограда на стадион „Хасково“

Хасково

Обществена поръчка за ремонт на пропадащата ограда на стадион „Хасково“ обявиха от общината.

Поръчката включва разработване на инвестиционен проект, упражняване на авторски надзор и извършване на същинските строително-монтажни работи. Прогнозната стойност на поръчката е малко над 53 000 лв.

Haskovo.info припомня, че от години оградата на стадиона пропада от северозападния край. Силно наклонената част, която ще бъде ремонтирана е с дължина 45 метра. Тази част на оградата условно е разделена на три участъка с различна височина спрямо височината на прилежащия терен. Предвижда се този участък от оградата да се разруши. Съществуващите метални пана на оградата да се демонтират и ремонтират. След изпълнението на стоманобетоновата част ще се монтира металната надстройка от пана.

Срокът за изпълнение на поръчката е 120 дни. Офертите на кандидатите ще бъдат отворени на 9 октомври.

loading...

2 коментара

  • exxxxx. бай Тошо построи доста неща. Вижте на снимката демокрацията какво направи. Алчност и кражби и България загива. С България се гаврят както педераз -демократи. Така и комунисти. Така и западняци.

Вашият коментар

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.