Любопитно

18 фотографии на деца красят центъра на Димитровград

За първи път върху паната на площад „Поезия“ в Димитровград ще бъдат показани фотографии на деца, съобщават от общината.

Изложбата със заглавие „В техните очи“ е на димитровградчанина Чавдар Димитров и показва 18 фотографии на деца. Селекцията от осем черно-бели и десет цветни пана изразява различната детска емоционалност и контраст на настроения. Тяхната неподправеност е уловена от автора във въздействащата изразителност на детските очи. Както споделя самият той, обича да снима деца, заради смисъла, бъдещето и всичкото, което събират в себе си децата. Цветният и същевременно черно-бял детски свят създава усещане за завършеност на изложбата.

Изложба

Детайлността на работата на фотографа го прави един от най-добрите документални и портретни фотографи, пред обектива на който са заставали множество известни и популярни личности. Но неговото майсторство се разкрива в работата с хора, които не са свикнали да позират пред обектива. В портфолиото му има няколко участия в изложби и много споделени фотографии в социалните мрежи.

Изложбата е част от платформата „Димитровград“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
19.09.2018 15:32 15:32

Ами като не се раждат деца от чифутодемокрацията ще гледаме фотографии. И тук там някои -кучета

Back to top button