Точка 1 за сесията: Комисия да контролира кмета дали изпълнява решенията на ОбС

Хасково

Временна комисия при Общинския съвет да контролира изпълнението на решенията му през мандата 2015 – 2019 г. Това предложение на председателя на местния парламент Таня Захариева е първа точка в дневния ред на сесията следващия петък.

Докладната записка е аргументирана с това, че през последната година имало много случаи на неизпълнение или сериозно забавяне в изпълнението на актове на Общинския съвет от страна на кмета на Общината, а това сериозно накърнявало обществения интерес. Захариева посочва, че до общинските съветници били постъпили множество сигнали за неизпълнение на решения на Общинския съвет.

Захариева предлага председател на временната комисия за контрол да бъде Антон Иванов от ГЕРБ, а членове – Светослава Стоянова (Коалиция за Хасково), Даниел Гаргов (ГЕРБ), Александър Калемджиев (Народен съюз) и Митко Петров (ГЕРБ). Ако решението бъде гласувано, кметът Добри Беливанов ще бъде задължен да даде отчет за изпълнението на всички решения на Общинския съвет от 2015 година досега в срок до 20 ноември.

loading...

12 коментара

 • Най-добре да даде обяснение. защо се кандидатира за кмет? Този човек превърна Хасково в едно голямо село, този прекрасен град замря! Господин Беливанов би трябвало много да Ви е срам! Подадете си оставката час по – скоро и приключете с имитацията на дейност!

 • До Габриела: За всички здравомислещи останали хора в Хасково е ясна ситуацията Добри Беливанов престана да играе по свирката на Делян Добрев и Герб и гледат да му провалят във всяко едно отношение работата чрез общинските съветници и прословутата Таня Захариева. По добре Делян Добрев и партийните лидери да се аргументират защо сложиха неговата кандидатура,а не на вездесъщия Добрев …. Нали е много кадърен и можещ всички се крият като мишки и мълчат герберите …

  • Това оправдава ли неадекватността на Беливанов? До края на мандата Хасково ще е село! Некадърник!

 • И той пък ще се трогне.Сега ядат агнета на морето с наши пари-уж са на семинар ,но нали знаете тези“ семинари“ кой ги плаща?
  Това се нарича гьонсурат-всичкото му върви надолу,те тръгнали купони да правят
  Срамота!
  Наяждане нямат!

 • До Стивън Къри – Предложиха Добри Беливанов защото ако беше друг хората нямаше да му гласуват доверие, нямаше ГЕРБ да спечели общината близко до ума. Това че Беливаенов не им играе по свирката вече е вярно и те се изяждат отвътре но факт. Дай боже да се осъзнаем и забравим за бюлетината на ГЕРБ то не остана.

  • И чучело да баха сложили пак щеше да спечелят и не заради Беливанов, а против Иванов, дето ни прати да пасем кравите! Той горкия нещастник така си се самоуспокоява и свитата му ежедневно му говори колко незаменим кмет е! Боже, Боже, чували ли сте за старческа деменция!? Ето това е!

 • Когато човек е некадърен никой не може да му пречи. Нали на Иванов се опитваха да му пречат ама той си правеше каквото си иска. Този просто не иска нищо да прави защото е мързелив, няма визия и по природа си е смотан. Такъв човек не може да работи. Той може само да мрънка и да се нервира. И не виждам нищо лошо да го контролира. Защо да не го контролират. Той да не е паднал от небето. Давайки обяснение пред общински съвет той всъщност се отчита пред нас хората. Какво скочихте да го защитавате пак. Горкия дядо. Айде като иска да не го питат нищо да не се е кандидатирал.

 • Кратко и точно обяснение за всички Гейбари.
  Първо кмета го издигнахте Вие за да Ви играе по свирките
  Второ особено покрай санирането почнахте да бъркате дълбоко в кацата
  Трето кмета Ви спря кранчето щото ви видя алчността и наглото поведение
  Четвърто Вие почнахте да му пречите да работи с мнозинството в местния парламент само и само да го изкарате некъдърен защото не ви играе по свирката
  Пето бай Добри му дреме на инструмента за вашето мнение и почна да Ви бъзика тотално
  Шесто Бай Добри след мандата ще се пенсионира и му все тая .А негативите които сътворихте ще си ги сърбате вие
  Седмо на другите избори ще го духате ако не успеете да купите ромите защото в Хасково гейбар не вирее

 • Гн.Беливанов преди два дена ми се маложи да отида до Ерозията в кв.Република.Останах ужасена че навсякаде е пълно с камара от боклуци.Пораспитах хората дали има назначен Км.Наместник който да съдейства за премахване на сметта отговор че не го познават.

 • Захариева вече е на прокуратурата, по-добре да бяга както и зам.кмета да на се връща.

 • Следващий я кажи защо Захариева- Шикеровае на прокуратурата това ще е доста интересно не че от тоя храст ще изскочи заек но все пак да има разнообразие в КУПОНА А той КУПОНА си4 тече тихо и кротко и ний вървим нататък и няма край и няма край ЕХОООООООО ЕХООООО и няма край нашир и длъж

Вашият коментар

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.