Регион

100 кутии контрабандни таблетки за полова мощ задържаха на Капитан Андреево

Опит за пренасяне на лекарствени продукти за полова мощ предотвратиха митничарите на „Капитан Андреево“, съобщават от Агенция „Митници“.

На трасе „Входящи леки коли и автобуси“ пристигнал лек автомобил „Даймлер-Крайслер“ с немска регистрация. Шофьорът и неговият спътник, турски граждани, заявили, че нямат стоки или ценности за деклариране.

Автомобилът е селектиран за щателна митническа проверка, при която в резервната гума са открити 100 кутии лекарствени продукти с надпис „Sildenafil tablets degra“. На опаковките е посочен производител от Турция. По състав лекарствените продукта са от типа на стимулантите за мъжката потентност.

Контрабандните лекарствени продукти са задържани. Срещу шофьора на автомобила е съставен акт по Закона за митниците и му е иззета сумата от 1000 евро за обезпечение на евентуални вземания по съставения акт.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button