Хасково

За 326 000 лв. купуват модерно осветление за „Заря“ и мултимедия за театъра

Обществена поръчка за доставка и монтаж на художествено осветление и звукотехническо оборудване за читалище „Заря“ и мултимедия за театър „Иван Димов“, обявиха от община Хасково.

Модерното оборудване е за над 326 000 лв. без ДДС и е по проект по програмата за трансгранично сътрудничество между България и Гърция. Само осветлението в „Заря“ струва близо 231 000 лв., а звукотехническото оборудване – над 55 000 лв. Мултимедията за театъра е над 40 000 лв.

От общината посочват, че мултимедията за театъра е специална и предвижда използването й при постановки на други езиици – ще има превод със субтитри. Сегашното осветление и озвучаване в „Заря“ е на над 40 г. Офертите на кандидатите ще бъдат отворени на 24 октомври.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
20.09.2018 15:13 15:13

Грабането продължава. Тия хилядарки за нищо ги нямат. Българите продълават да бягат. Идва ден на разплата с политици. Щеу има яка сеч. БЪДЕтЕ СИГУРНИ В ТОВА

Back to top button