Хасково

МВР: Неправилно изпреварване от мотора е довело до катастрофата с таксито в Хасково

Неправилно изпреварване от страна на 18-годишния мотоциклетист е довело до снощната катастрофа с таксиметров автомобил „Шкода“ на хасковския булевард „Съединение“, съобщават от пресцентъра на полицията.

Както Haskovo.info писа, инцидентът стана към 20 часа до магазин „Чочко“. 55-годишният таксиметров шофьор от село Родопи разказа пред Haskovo.info, че е свил за обратен завой, когато са се сблъскали с мотора. Свидетел на катастрофата пък каза, че секунди по-рано таксито е било ударено от друг автомобил, напуснал местопроизшествието, което не бе потвърдено от таксиметровия шофьор.

Катастрофа

От удара бяха избити страничните стъкла на таксито, а двете момчета на мотора бяха откарани в болницата. 18-годишният мотоциклетист е с порезни рани на дясната длан и предмишница и разкъсно-контузна рана на дясното коляно. С порезни рани на дланите и охлузено коляно е возещият се на мотоциклета 17-годишен младеж. Двамата са прегледани и са освободени за домашно лечение.

С фрактура на пръстите е и 17-годишен мотопедист след инцидент в Тополовград. В 18:20 часа на кръстовището между улиците „Младежка“ и „С. Румянцев“ 66-годишна водачка на лек автомобил Тойота при ляв завой не е пропуснала движещия се насреща мотопед и го е ударила. Момчето е настанено в ямболската болница.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
странен
странен
21.09.2018 10:51 10:51

А там обратен завой дали е позволен? За един приятел питам

John
John
21.09.2018 11:35 11:35

позволен е!

не е позволен на горната стоянка, където въртят обратен всеки ден!

7days group
7days group
21.09.2018 20:13 20:13

Само Левски и тесно… Гена, бързо оздравяване..

Анонимен
Анонимен
21.09.2018 20:22 20:22

АбЕ ТОЯ УДАР НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ОТ ТОВА МОТОРЧЕ…

Back to top button