Спорт

Гришо поведе с победа отбора на Европа

Григор Димитров осигури първа точка в актива на Отбора на Европа срещу Отбора на света в тазгодишното издание на Laver Cup.

Хасковлията поведе своите, след като победи Франсис Тиафо с 6-1 6-4. Победителят сервираше качествено, бе постоянен и доминираше от началото до края, съобщава TennisKafe.com.

„Искам да благодаря на всички фенове, има толкова много история в тази зала, в целия комплекс. Невероятна подкрепа от трибуните, щастлив съм, че отворих серията в наша полза и сега остава да поиграят останалите от ъгъла. Той е много сериозен съперник, преди 4-5 седмици направихме съвсем различен мач и знаех какво да очаквам. Той тук се чувства като у дома си и трябваше да съм много концентрирам и да се възползвам от всяка възможност. Първият сет беше много хубав, играх много чисто и се възползвах от правилно подбраните удари. Невероятно е Федерер и Джокович да са в моето поле и да ме подкрепят, беше странно и приятно, защото обикновено са от другата страна на корта. Дано всички да се наслаждават на това събитие“, каза Димитров след мача.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button