Спорт

Хасково спечели точка в Садово, Свиленград удари Димитровград в дербито

Футболистите на „Хасково 1957“ спечелиха точка при гостуването си на Садово, след като в среща от седмия кръг на Трета Лига завършиха 0:0.

Като цяло домакините имаха инициативата в срещата и изтърваха няколко положения. Гол за Хасково пък беше отменен през първото полувреме заради засада. Хасковлии играха без голмайстора си Андрей Атанасов, който в последната среща се контузи. Нашите бяха подкрепяни от най-верните си фенове.

Мач

Haskovo.info припомня, че през лятото Хасково загуби бараж от Садово за влизане в групата, но от втория опит успя срещу „Палас“ (Рудозем).

В местното дерби днес „Свиленград – 1921“ победи като домакин „Димитровград – 1947“ с 1:0 и така записа първа победа в първенството.
Хасково е на осмо място във временното класиране с 11 точки, Димитровград е десети с 10 т., а Свиленград е 16-ти с 4 т.

В следващия кръг на 30 септември от 17 часа Хасково приема „Борислав – 2009“ (Първомай). На 29 септември Димитровград е домакин на „Черноморец – 1919“ (Бургас), а Свиленград гостува на Созопол.

Снимки: Христо Тотев

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button