Хасково

Предлагат д-р Матеев за управител на Онкото, удължават договорите на докторите Калфов и Михайлов

Председателят на общинския съвет Таня Захариева предлага с докладна за септемврийската сесия за управител на Специализираната болница за активно лечение по онкология в Хасково да бъде избран д-р Матей Матеев.

Той е единственият кандидат в провелия се конкурс за поста. След проведените три етапа от конкурса, комисията предлага за одобрение от общинския съвет кандидатурата на д-р Матеев, който е управител на димитровградската МБАЛ „Св. Екатерина“.

Възнаграждението на управителя ще е в размер на 400% от отчетната средна месечна брутна заплата в заведението, но не повече от седемкратния размер на минималната месечна работна заплата, установена за страната за съответния месец.

Досега управител до провеждането на конкурс бе д-р Любомир Василев.

С други две докладни от кмета Добри Беливанов се предлага удължаване на договора на управителя на Специализираната болница за активно лечение на пневмо-фтизиатрични заболявания д-р Веселин Калфов и на управителя на Центъра за психично здраве д-р Йордан Михайлов с по 3 г.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
25.09.2018 12:46 12:46

Злобата и завистта граници нямат.Явно сте негов колега, но той е специалист и човек

Back to top button