Спорт

Трима димитровградски борци с медали от турнир в Румъния

С трима състезатели на Димитровград, националният отбор по борба за мъже участва на турнир в Букурещ, Румъния.

И тримата спечелиха отличия. Микяй Наим е втори в категория 57 кг. Също със сребърен медал е Енгин Исмаил (79 кг.), а с бронзов – Димитър Иванов (65 кг.).

Веселин Петров беше димитровградският участник на Световното първенство за юноши в Търнава, Словакия. За съжаления нашият състезател допусна нелепа загуба в последната секунда на 1/8-финала в кат. 70 кг. срещу борец от Киргизия и това му попречи да се намеси в борбата за по-предни места.

В България през седмицата се проведоха 2 традиционни турнира за по-малките ни борци. На турнира „Никола Илчев“ в Стара Загора сребърни медали завоюваха Дениз Хикмет и Емре Мохамед, а бронзов Николай Момъков, съобщават от димитровградския клуб.

В Средец на турнира „Продан Гарджев“ победители са Владимир Мандалов и Божидар Динев. Със сребърен медал е Николай Николаев, а с бронзов – Алекс Фотев.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button