Хасково

13-годишен падна от кросов мотор, шофьор с 2.87 промила алкохол катастрофира в Хасково

13-годишно момче е пострадало след падане от кросов мотор, съобщават от пресцентъра на полицията.

Сигналът е подаден снощи около 20:30 часа от Спешно отделение на хасковската болница, където е постъпило детето. То е паднало от мотора без регистрационна табела в село Татарево. Момчето е подкарало Хондата по пресечен терен и е паднало. От удара е със счупен крак.

Пиян водач е причинил пътно произшествие на 22 септември. В 1:10 часа на улица „Серес“ в Хасково, 31-годишен мъж е шофирал лек автомобил Мерцедес. При движение напред се е ударил в метална преграда на парк, продължил е движението си по пешеходна алея, ударил се е в бетоново кошче и бетонна топка за ограничение на парка. Тестване с дрегер отчело наличие на 2,87 промила алкохол. Задържан е до 24 часа.

56-годишен мъж е със счупен таз след катастрофа. На 21 септември около 20 часа в харманлийската полиция е получен сигнал за лежащ на платното мъж на пътя в посока Хасково, на 2 км от Харманли. В разговор първоначално мъжът отрекъл да е блъснат от кола, но впоследствие го потвърдил. Оперативната група е иззела парчета от счупено стъкло на фар. Пострадалият е в МБАЛ Хасково, без опасност за живота.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
делчо дърводелеца
делчо дърводелеца
25.09.2018 21:45 21:45

Само счупен крак Малко му е на това говедо трябвало е да си строши главата абдала му с абдал

Back to top button