Спорт

50 деца от Спортното и общежитията с поход в деня на туризма

Близо 50 деца от хасковското Спортно училище „Стефан Караджа“ и Обединените ученически общежития, както и преподаватели се включиха в младежки поход, посветен на 27 септември – Международен ден на туризма.

Всички се събраха пред Спортното училище и с автобус отпътуваха за Кенана, където направиха похода по екопътеката „Цар Иван Асен II“. Мотото е „Опознай своя роден край“.

Организаторите от Превантивно-информационния център по наркотични вещества раздадоха на децата карти със забележителностите в областта. Целта е да се посочи туризма като алтернатива на употребата на наркотици. Той е средство за укрепване и поддържане на здравето за приятното осмисляне на свободното време и възможност чрез активен отдих да се опознае красотата и забележителностите на родния край.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
28.09.2018 0:09 0:09

Тия от спортното да ги откарат до някоя яма и да ги хвърлят там с аутобуса.

Back to top button