Хасково

Преместиха питанията към кмета в началото на сесията, отговорите след месец

Общинските съветници в Хасково преместиха въпросите към кмета на днешната си сесия в началото, вместо както обикновено в края. Предложението дойде от Антон Иванов от ГЕРБ и беше подрепено и от Георги Пеев от Коалиция за Хасково. За гласуваха всички освен ДПС, които се въздържаха.

Доводите за промяната в дневния ред бяха, че кметът обикновено напуска заседанието на Общинския съвет преди последната точка – питания и така те остават без отговор на момента, а се дават писмени отговори месец по-късно.

И днес обаче основните въпроси останаха без отговор, въпреки присъствието на Добри Беливанов в залата. Той заяви, че ще отговори писмено.

Въпросите бяха зададени от Иванов, Пеев и Митко Петров от ГЕРБ. Първият беше свързан с процедури по изтогвянето на Общия устройсвен план на Хасково и отменен търг за саниране. Вторият с невнесена програма за управление, а третия – със стадиона и кучетата в града.

Все пак Беливанов взе отношение по въпроси за военните имоти и за ремонта на монумента на Богородица. Обвинен, че няма инвеститори за летището в Узунджово и че е провален конкурсът за парк над ДНА, кметът заяви, че въпреки интереса писмен заявен такъв към летището няма, а за парка процедурата е минала, но има обжалване. Ремонтът на монумента пък вървял и щял да стане.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

6 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Митю Клявката
Митю Клявката
28.09.2018 10:27 10:27

Тоя МАЛОУ*НИК цял мандат изкара с номера!!!
ГЕРБ ДА МУ БИЯТ ШУТА!!!

зверя
зверя
28.09.2018 17:05 17:05
Отговор до  Митю Клявката

много важно като било първо питанията , дали първо питат кмета и после други работи правят или си свършват работата и накрая питат..голям праз. Не знам не разбраха ли че то ячовек е с уникални нерви, няма друг който да издържи простотията им! Аз ако съм ги вкарвам в съда за уронване на престижа на институцията. По тъпоумни общински съветници не е имало никога!

Анонимен
Анонимен
28.09.2018 12:05 12:05

Оффф. не ми се четат глупостите на хасковските малоумни управници.

д.р Иванов
д.р Иванов
28.09.2018 13:35 13:35

С този кмет града е на дъното,мафиотите от герб си мислеха че могат да управляват старчето ама сгрешиха то излезе по гладно от предвиденото.

Будала
Будала
28.09.2018 16:09 16:09

За втори мандат на Беливанов!

Анонимен
Анонимен
28.09.2018 18:15 18:15

И кой ще го избере пак, бе нещастник такьв? ГРОБарите се разграничиха от него. Комунистите ли ще го изберат? Защото и ние- гласувалите за Г. Иванов не щем да чуем за него.

Back to top button