Спорт

80 ученици от гимназията по туризъм с крос за Европейския ден на спорта

80 ученици от 8 до 11 клас на хасковската Професионална гимназия по туризъм „Александър Паскалев“ се включиха в крос около Градската градина.

С бягането Гимназията отбеляза Европейския ден на спорта, част от Европейската седмица на спорта. Всички участници получиха гривни и значки от сдружение „БГ Бъди активен“.

Бягане

При момчетата първи стана Мартин Узунов от 11 А клас, специалност „Кетъринг“. Втори остана Христо Христов от 9 В клас. При момичета първа финишира Десислава Чипилова от 9 А клас, а втора e Хелин Али от 9 Б клас, специалност „Организация на хотелиерството“. За отлично представилите се имаше и награди – раници и тениски.

Бягане

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Мария Маринова
Мария Маринова
29.09.2018 9:07 9:07

В едно от най – модерните училища в Хасково – „Шандор Петьофи“ би било добре ръководството да има визия за училището,да може да поддържа тази скъпа и функционална сграда.Но ако се загледате уважаеми ще видим ,че 50 процента от така скъпата зеленина е изсъхнала,непочистена,листа и треви.От вън пред училище е мазно,мръсно от пици и майонези и всичко това не се вързва със сградата и повишаване на качеството на образование.Щом не може елементарни неща да се оправят,то за какво говорим? Неподходящи и некомпетентни кадри само се назначават в цялата област.

Back to top button