Дипломирана учителка от Хасково украси изложение на лодки в столицата

Любопитно

23-годишната хасковлийка Ивета Стоянова е сред красивите лица в Интер експо център в София.

Момичето рекламира лодките на единствената хасковска фирма на изложението „Наслука – лов, риболов, спорт“. Тази пролет Ивета отново бе с дружеството на международния панаир в Пловдив.

Изложение

Шефката на фирмата, която се занимава с внос на стъклопластови лодки от Полша и уникални надуваеми руски лодки, Анелия Текнефезова сподели, че е много доволна от Ивета, която е станала истински хит на изложението и е впечатлила всички.

Изложение

Тази година Ивета завърши Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“ специалност Педагогика на физическото възпитание. Междувременно, напролет в Пловдив ще има ново изложение, за което красавицата вече е готова.

7 коментара

  • Само не разбрах рекламата е на мацката или фирмата е ? Поне няква цена да бяхте написали.. на час ли? на вечер ли?

  • няма такова дъно хасково инфо. даже и светска новина не можете да напишете както трябва. какво значи предстои изложение за което ивета е готова. това е унизително за момичето. ако съм на нейно място ще ви съдя.

  • Ударихме дъното с поредната жадна и гладна за внимание и наркотици долнопробна наркоманка.
    #Тияамфетигиправяткатовхоливуд

  • Милата как се е облякла, няма как да привелече внимание с поведение и умствен капацитет.. Младо момиче, а лъха пошлост… Свали евтините дрешки от Димитровградския пазар?

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.