Спорт

Младите волейболистки с две победи над Комотини, жените стартират срещу „Левски“ за Купа Димитровград

Девойките младша и старша възраст на волейболния „Раковски“ (Димитровград) постигнаха две чисти победи с по 3:0 срещу Комотини, Гърция, съобщи за Haskovo.info треньорът Петър Ташев. Срещите се играха вчера в Гърция и димитровградчанки показаха много добра игра.

Междувременно, вече е ясна програмата на предсезонния международен турнир по волейбол за Купа Димитровград. Както Haskovo.info писа, турнирът ще се проведе на 4 и 5 октомври в димитровградската спортна зала „Младост“. В надпреварата ще участват волейболистките от женския отбор на „Раковски“, румънския „Меджидия“, „Левски“ (София) и „Берое“ (Стара Загора).

Волейбол

Турнирът стартира на 4 октомври от 17 часа с двубоя между румънките и „Берое“. От 19 часа „Раковски“ ще се изправи срещу „Левски“, като преди срещата ще е официалното откриване на турнира.

В петък от 17 часа ще се играе двубоят за трето и четвърто място, а от 19 часа е финалът за Купата на Димитровград. Входът за турнира е свободен.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button