Любопитно

Пет златни сватби за Деня на християнското семейство

Дена на християнското семействоПет брачни двойки, устояли на изпитанията на семейния живот, празнуваха заедно златна сватба в Свиленград. Петдесет години след сватбата семейства Генови, Инджови, Василеви, Гудеви и Караяневи получиха подаръци и поздравления за това, че са съумяли да запазят семейното огнище половин век. 

Тържеството и подаръците бяха осигурени от община Свиленград, а празнуващите получиха и билети за спектакъла на Ямболския драматичен театър „Невена Коканова“ „Криворазбраната цивилизация“, който се играе тази седмица на свиленградска сцена.

В навечерието на Деня на християнското семейство, който честваме днес, петте брачни двойки показаха, че за стабилен брак е нужен и подходящ партньор, който да те подкрепя през годините в добро и в зло.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button