Регион

40-годишен наби мъж в дома му за 10 лв., издирват го

40-годишен димитровградчанин се издирва за грабеж, съобщават от полицията.

В събота по обяд той посетил дома на свой познат на 61 г. като чукал по вратата му на улица „Кольо Фичето“. Заплашвал го, че ще го набие ако не му намери и даде 200 лева. Мъжът му отказал и тогава нападателят му нанесъл удари по цялото тяло. На тръгване събрал наличните 10 лева и предупредил жертвата да не сигнализира на никого.

За кражба в свиленградското управление е бил задържан 32-годишен жител на село Момково. Криминалистите са доказали, че е откраднал 350 лева от чантата на 70-годишен свой съселянин.

Също за кражба в димитровградската полиция е била доведена непълнолетна девойка на 17 г., която откраднала козметична чанта от магазин в града. Двама 13-годишни от Димитровград са доведени като заподозрени за кражба на мобилен телефон, оставен без надзор пред блок в града.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button