Спорт

Стартираха кампания с SMS-и за възраждането на футбола в Хасково

Днес беше дадено началото на кампанията „Да възродим футбола в Хасково“. Подкрепата може да бъде дадена от всеки с DMS FUTBOL на телефон 17777.

Зад кампанията застанаха д-р Марио Янакиев, бизнесменът Румен Гаргов, които дадоха пресконференция на стадиона заедно със спортния директор на „Хасково 1957“ Димчо Марков.

Д-р Янакиев заяви, че инициативата е за добро. Неговият син тренира в клуба, където педиатърът е видял много добра организация и специалисти, които се занимават с над 120 деца. Той посочи, че освен помощ от общината и бизнеса, сега се търси и подкрепа от гражданите. Всеки привърженик на футбола може да помогне като пусне SMS на горепосочения номер на цената на 1 лв. Янакиев заяви, че кампанията ще е успешна ако за 3 месеца се съберат 5000 лв. „Хасково трябва да се събуди“, призова д-р Янакиев и се ангажира догодина да подхване подобна кампания и за изграждането на обществен басейн в Хасково.

Гаргов каза, че се прави всичко възможно отборът на Хасково да се задържи в Трета лига. Димчо Марков допълни, че вече няколко фирми помагат и отборът ще оцеле до Нова година. От клуба разчитат на благоприятно развитие, за да има отбор и напролет. „Надявам се да запалим хората“, завърши спортният директор.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
бонго
бонго
02.10.2018 17:00 17:00

Доктора да си продаде телефона и часовника и отбора ще има пари за издръжка цял месец, да не дрънкат простотии богати хора. Щели да събират пари с СМС?! Ей аз за това съобщение няма да псна , дай суха пара бе не тъпи идеи

Grishko
Grishko
02.10.2018 19:29 19:29

Болни деца,имат нужда от пари.За някакви селски футболисти смс-си ,да бе да!

Back to top button