Регион

Таксиметров шофьор предотврати телефонна измама за 12 000 паунда

Таксиметров шофьор и полицаи са предотвратили измама в Димитровград, съобщават от областната дирекция на МВР.

Вчера в 12:30 часа 55-годишният шофьор от Чирпан съобщил на униформени полицаи, че минути преди това е оставил на Автогарата жена. Той споделил опасенията си, че може да е жертва на измама, тъй като носила много пари и непрекъснато говорила по телефона.

Двамата полицаи незабавно издирили жената и я отвели в полицейското управление. В разговора станало ясно, че около 10 сутринта на 72-годишната чирпанлийка позвънили мъже, които я заплашили, че ако не даде наличните си средства, ще бъде наранена физически. Инструкцията била да отиде до Димитровград с цел да остави 12 000 паунда и златни накити.

След като била оставена от таксиметровия шофьор и чакала телефонна инструкция за мястото, където да остави парите, полицаите я открили по описанието на водача и предотвратили измамата.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button